Aanhef
dhr. mevr.
Naam
Woonplaats
Telefoon
home > thuiswerk overijssel

Thuiswerk Overijssel

 

Thuiswerken in Overijssel? Als bijverdienste, een extra inkomen of als een volwaardig hoofdinkomen? Wij van Werktvooriedereen.nl bieden je mogelijkheden, waarbij je vanuit huis catalogussen verspreidt, ophaalt en de bestelde producten bij de mensen thuis bezorgt. Simpeler kan het niet en je hoeft hiervoor absoluut geen verkoper te zijn.


Als inkomen zul je in ieder geval een flinke marge op de produkten ontvangen. Deze marge is vrij hoog, doordat Kleeneze alleen gebruik maakt van haar distributeursnetwerk in plaats van dure winkels, groothandels, etc..Hierdoor is de marge die normaal naar alle tussenschakels gaat voor jou. Daarnaast kun je als zelfstandig distributeur een eigen team opbouwen, waarvan jij tevens de vruchten plukt in financiele zin. Meer weten? Bekijk dan deze website goed.


Uiteraard hoef je het niet alleen te doen, want onze teamleden begeleiden we zeer intensief. Bovendien krijg je een eigen website, trainingen, en nog veel meer om er een succes van te maken. Heb je vragen over thuiswerk Overijssel? Neem dan gerust contact met ons op.