Aanhef
dhr. mevr.
Naam
Woonplaats
Telefoon
home > geld verdienen
Geld verdienen

 

Je kunt op 3 manieren geld verdienen:
- eigen gebruik
- persoonlijke “verkoop”
- eigen netwerk van distributeurs bouwen

 

Eigen gebruik
Voor veel producten hoef je niet meer naar de winkel. De producten die je momenteel ook al gebruikt, koop je voortaan tegen inkoopprijs bij jezelf. En wat dacht je van cadeautjes? Die koop je ook gewoon bij jezelf. Goedkoper kan je de producten niet krijgen.

 

Persoonlijke “verkoop”
Wij praten niet over verkopen, de geuren doen het werk! Je laat gewoon aan jouw vrienden, familie, collega’s en bekenden zien en ruiken wat je hebt. De geuren overtuigen hen en zij worden jouw vaste klanten. Jouw winst is 30% van de verkoopprijs. Daarnaast kan je in aanmerking komen voor bonussen.

 

Eigen netwerk van distributeurs
Misschien ken jij wel mensen die ook iets willen bijverdienen. Je kunt je netwerk uitbreiden in maar liefst 58 landen! Jij kunt deze mensen dan helpen door ze te vertellen dat ook zij met parfum geld kunnen verdienen!
Voor deze hulp kan je flinke bonussen ontvangen! Op langere termijn kun je op deze manier een heel goed inkomen opbouwen. Hierover willen we je graag meer vertellen in een persoonlijk gesprek.

 

Het enige wat je nodig hebt is een map met 160 geurtestertjes om mensen te laten ruiken! Deze is bij ons verkrijgbaar. Neem contact met ons op!